Sunca si kaiezerul se taie in cubulete;
Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei, peste care se pune caizerul, sunca si ciupercile. Se inabusa cateva minute;
Ketchup-ul sau bulionul de rosii se amesteca cu putina apa, busuioc, cimbru si pier dupa gust;
Blaturile de pizza se trec prin lapte, apoi prin ou batut si se prajesc pe ambele parti in ulei;
Se asaza blaturile pe o tava unsa cu margarina, se acopera cu continutul de legume si mezeluri, se toarna ouale batute, apoi sosul de rosii sau ketchup, iar la sfarsit se presara cu cacaval sau parmezan;
Se preincalzeste cuptorul, apoi se intorudce tava pentru 5-10 min, la foc mediu.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii