autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu ton

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Aluat: 250 gr faina, 100 gr apa, drojdie, sare, 3 linguri lapte praf, oregano, 1 lingura ulei masline, Ingrediente: 1 conserva ton bucati, 30 ml kechup, 1 lamaie, 1/2 ardei, 15-20 masline, 100 gr cascaval

Dificultate: Medie Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si incorporam in vasul cu celelalte ingredinente. Framantam maxim 10 minute, adaugam uleiul de masline si iar framantam pana cand se incorporeaza uleiul.
Se lasa la crescut timp de 15-20 minute.

Intr-un vas de pizza uns cu margarina intindem aluatul peste care stropim cu ketchup. Tonul din conserva il scurgem bine de lichid, il pasam si il presaram peste aluat. Adaugam apoi ardeiul taiat felii subtiri, masline si felii subtiri de lamaie. La final radem cascavalul si punem la foc tare pentru 15 minute.

Dupa 15 minute scoatem vasul din cuptor si-l acoperim pentru 5 minute cu un prosop gros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se prepara un aluat, se lasa sa se odihneasca, dupa care se intinde pe planseta, apoi se aseaza in

2 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza cu ton si sunca

Pizza cu ton si sunca

1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    E buna, imi place orice pizza, aceasta e altfel decat cele comune, e cu peste, trebuie sa incerc.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Imi place tare mult pizza cu peste...,iar a ta arata tare bine...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Arata foarte bine....

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Este f. buna pizza cu ton.Si eu fac,dar mai adaug si alte ingrediente:salam/sunca presata,ciuperci,rosii...

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Eu mai adaug rosii fara pielita si taiate rondele,ceapa taiata tot rondele si calita in ulei de masline,mozzarella si nu cascaval,busuioc ,piper.Le prepar gen mini-pizza,iar tonul il adaug la circa 8 minute dupa ce au fost puse in cuptor.Se aseaza pe blatul de mini-pizza rosiile, ceapa, branza ; se sareaza si se pipereaza. Se presara busuioc uscat dupa preferinte. Se coc 15 min. Dupa primele 8 min se aseaza si tonul.

    • Fara foto

      Valentina Lefterovici (Maestru bucatar) , 07 mai 2009

      Mai nashpa decat cea cu ansoa. Spaghette cu ton in ulei de masline ok, dar pizza ???

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 250 gr faina
  • 100 gr apa
  • drojdie
  • sare
  • 3 linguri lapte praf
  • oregano
  • 1 lingura ulei masline
  • Ingrediente: 1 conserva ton bucati
  • 30 ml kechup
  • 1 lamaie
  • 1/2 ardei
  • 15-20 masline
  • 100 gr cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E buna, imi place orice pizza, aceasta e altfel decat cele comune, e cu peste, trebuie sa incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Paste rapide si gustoase