1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina. Se framanta bine si se lasa la crescut 40 minute.
2. Dupa ce a crescut aluatul se imparte in doua si se aseaza in forme de pizza.
3. Peste aluat se pune sucul de rosii amestecat cu oregano si busuioc. Peste sucul de rosii se pune tonul scurs de ulei si peste ton, ceapa taiata feliute. Peste acestea se pune sunca presata taiata fasii, apoi mozzarella rasa. Peste mozzarella se pun maslinele. Se da la cuptor 20 minute la foc potrivit.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii