1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina. Se framanta bine si se lasa la crescut 40 minute.
2. Dupa ce a crescut aluatul se imparte in doua si se aseaza in forme de pizza.
3. Peste aluat se pune sucul de rosii amestecat cu oregano si busuioc. Peste sucul de rosii se pune tonul scurs de ulei si peste ton, ceapa taiata feliute. Peste acestea se pune sunca presata taiata fasii, apoi mozzarella rasa. Peste mozzarella se pun maslinele. Se da la cuptor 20 minute la foc potrivit.
Pofta Buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii