Pizza de casa cu blat pufos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pizza de casa cu blat pufos

Ingrediente

  • -500 g faina
  • -25 g drojdie
  • -3 linguri ulei de masline
  • -1 cana de apa calduta(150 ml)
  • -1 lingurita zahar
  • -1 varf de sare
  • -pasta de rosii
  • -carnaciori
  • -1 ceapa
  • -masline
  • -mozzarella
  • -cascaval
  • -oregano
  • -1 ou

Mod de preparare

Mai intai se adauga intr-o ceasca drojdia cu lingurita de zahar, 1 lingura de faina si apa calduta, cat sa acopere drojdia, se amesteca usor si se lasa sa se dizolve drojdia si sa se umfle compozitia, cat sa iasa din ceasca (circa 20 minute).

Pregatim blatul de pizza: intr-un castron incapator se adauga faina, se face o groapa si se adauga compozitia din ceasca,uleiul de masline, praful de sare, se amesteca adaugandu-se treptat apa calduta si se framanta bine, bine. Aluatul se lasa da dospit intr-un loc caldut sau la soare(circa 45 de minute).

Intre timp se taie fasii ceapa, maslinele, carnaciorii, mozzarella.

Se intinde blatul de pizza nu foarte subtire si nici foarte gros, se aseaza in tava, se unge cu pasta de rosii, se adauga ingredientele taiate fasii, adaugandu-se oul batut si se presara oregano.

Se lasa la cuptorul bine incins in jur de 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise