autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza de casa cu blat pufos

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2014

Ingrediente
-500 g faina, -25 g drojdie, -3 linguri ulei de masline, -1 cana de apa calduta(150 ml), -1 lingurita zahar, -1 varf de sare, -pasta de rosii, -carnaciori, -1 ceapa, -masline, -mozzarella, -cascaval, -oregano, -1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h

247 voturi

Mod de preparare

Mai intai se adauga intr-o ceasca drojdia cu lingurita de zahar, 1 lingura de faina si apa calduta, cat sa acopere drojdia, se amesteca usor si se lasa sa se dizolve drojdia si sa se umfle compozitia, cat sa iasa din ceasca (circa 20 minute).



Pregatim blatul de pizza: intr-un castron incapator se adauga faina, se face o groapa si se adauga compozitia din ceasca,uleiul de masline, praful de sare, se amesteca adaugandu-se treptat apa calduta si se framanta bine, bine. Aluatul se lasa da dospit intr-un loc caldut sau la soare(circa 45 de minute).



Intre timp se taie fasii ceapa, maslinele, carnaciorii, mozzarella.



Se intinde blatul de pizza nu foarte subtire si nici foarte gros, se aseaza in tava, se unge cu pasta de rosii, se adauga ingredientele taiate fasii, adaugandu-se oul batut si se presara oregano.



Se lasa la cuptorul bine incins in jur de 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu brinza

Paste cu brinza

Se fierb pastele se strecoara se amesteca cu brinza,zaharul ,ouale ,coaja rasa de lamie.zahar vanilinat.Se

2 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Ciuperci cu macaroane

Ciuperci cu macaroane

Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei. Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile

1 vot    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 26 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dana , 20 octombrie 2017

    Mi a iesit foarte buna pizza !!! Mulțumesc

  • Fara foto

    liviu , 12 februarie 2017

    ba da ALTA ELENA...am respectat intocmai si nu a durat mai mult...poate nu ai incins cuptorul in prealabil suficient de tare

  • Fara foto

    Alta Elena , 29 ianuarie 2017

    Nu are cum sa se coaca in doar 15 min ...

    • Fara foto

      Ionela , 08 noiembrie 2016

      Cand nu se gasea mozarella in romania se punea ou la pizza

    • Fara foto

      Eu , 21 august 2016

      Pizza cu ou batut? Se vrea a fi reinterpretare a omletei

    • Fara foto

      Naty Naty , 16 noiembrie 2015

      natalia crisan

    • Fara foto

      Caius-Deian Feti , 07 noiembrie 2015

      ev vento bene

    • Fara foto

      Oprea Rellu , 12 iunie 2015

      A iesit foarte buna, dar fara ou!

    • Fara foto

      Alex Preda , 20 martie 2015

      foccacia nu e q OU! e cu cascaval,masline sau rosii! poate de oregano vrei sa spui k aia se pune la foccacia :P

    • Fara foto

      ma , 12 martie 2015

      La 500 g faina numai 150 mlde apa?

    • Fara foto

      Druta Raluca , 11 martie 2015

      A iesit o pizza foarte buna va multumesc

    • Fara foto

      Ciuta Ion , 05 decembrie 2014

      spuse vulpea la arici

    • Fara foto

      lavinia , 13 septembrie 2014

      foarte buna asa cum e reteta daca sti sa o pregatesti

    • Fara foto

      anastasia (Maestru bucatar) , 28 iulie 2014

      foarte buna

    • Dana_Micle

      Dana_Micle (Bucatar sef) , 04 iulie 2014

      chiar acum am terminat o pizza a fost ffff buna

    • Iulian_Fazacas

      Iulian_Fazacas (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014

      Blatu se poate da si cu mustar

    • Fara foto

      Ivy Blue , 04 iulie 2014

      Discutii penibile si inutile! Fiecare face mancare dupa propriul gust. Va comportati de parca voi ati inventat retetele. Pt. Dumnezeu, sunt vechi de cand lumea. Iar daca puneti sau nu un ingredient, nu inseamna ca de-acum ati facut voi ceva inedit. Culmea e ca am gasit imagini de pe aici, postate de tot felul de gospodine, furate de pe site-uri din afara. Si mai culmea e ca unele si le revendica. Google NU minte!

    • Fara foto

      Lela Brunetzica , 11 iunie 2014

      olalala subiectul sta in caracterul oului:)))

    • Fara foto

      Lucia Dobre , 07 iunie 2014

      nici la focacia nu se pune ou !

    • Fara foto

      Cimpoiesu Cristina , 10 mai 2014

      nu mai puneti ou la pizza.Nu e focaccia

    • Fara foto

      Madalina Dumitrescu , 28 martie 2014

      iese buna si cu ou.

    • Fara foto

      Elena Adriana , 20 martie 2014

      incearca si ai sa vezi ca este foarte buna :)

    • Fara foto

      Elena Adriana , 20 martie 2014

      Dupa parerea mea, pizza a iesit extrem de gustoasa cu oul batut, iar pentru ungerea blatului de pizza stiu ca se foloseste ketchup sau pasta de tomate, nu albus de ou!

    • Fara foto

      Mária Szommer , 19 martie 2014

      Dupa parerea mea,numai albusul de oua ( batut spuma) se foloseste pentru ungerea blatului de pizza

    • Fara foto

      , 19 martie 2014

      Ou batut la pizza ?????????????????

    • Fara foto

      Mihaela Atf , 18 martie 2014

      !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

247 voturi

Ingrediente

  • -500 g faina
  • -25 g drojdie
  • -3 linguri ulei de masline
  • -1 cana de apa calduta(150 ml)
  • -1 lingurita zahar
  • -1 varf de sare
  • -pasta de rosii
  • -carnaciori
  • -1 ceapa
  • -masline
  • -mozzarella
  • -cascaval
  • -oregano
  • -1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu aroma de vanilie

Inghetata cu aroma de vanilie

- Se freaca cu mixerul intr-un bol galbenusurile de ou impreuna cu zaharul pana se obtine o consistenta

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Inghetate
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pune gelatina la inmuiat asa cum indica pe ambalaj. Se mixeaza galbenusurile cu zahar,pana

4 voturi    3 comentarii
24h
Torturi

Dana

Mi a iesit foarte buna pizza !!! Mulțumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu praz si afumatura