autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza de casa

Autor: Ioana Ioana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Ioana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2006

Ingrediente
1 cutie de ciuperci taiate, 50 g masline, taiate felii, 500 g cascaval, 300 g sunca presata, 1 paine, o cana cu lapte sau apa, ketchup

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

102 voturi

Mod de preparare

Se inmoaie painea taiata felii subtiri in lapte sau apa (se poate pune si aluat in loc de paine). Se aseaza in tava care sa o acopere. Se pune apoi sunca presata taiata felii. Se adauga cascavalul taiat felii. Se adauga ciupercile si maslinele taiate felii. Se pune putin ketch-up deasupra. Se baga la cuptor, la foc mic, timp de 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Carnati de casa in aluat de pizza

Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pizza de casa

Pizza de casa

Am pregatit aluatul dupa reteta gasita pe gustos.ro pentru ingrediente, iar cantitatile le-am stabilit

34 voturi    16 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

102 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie de ciuperci taiate
  • 50 g masline
  • taiate felii
  • 500 g cascaval
  • 300 g sunca presata
  • 1 paine
  • o cana cu lapte sau apa
  • ketchup

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mucenici muntenesti