Se face aluat din faina cu drojdia muiata in laptele caldut. Cand s-a omogenizat lasam la crescut pentru jumatate de ora. In acest timp taiem felii subtiri salamul, carnatii si kaiserul. Gogosarii ii taiem felii lungi. Oul se bate spuma impreuna cu mustarul si sucul de rosii.
Intindem paine in strat subtire si presaram carnatii, salamul si kaiserul. Stropim cu oul batut toata suprafata pizzei si adaugam branza topita rupta bucatele.
Se lasa la foc iute timp de 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii