Painea se taie felii, se inmoaie in lapte. Feliile se aseza in tava unsa cu ulei foarte bine, una langa alta, iar in zonele unde raman goluri se umplu cu paine, formandu-se un strat fara goluri si bine strans. Se pune la cuptor 2 minute. Kaiserul si sunculita se taie felii si se maruntesc dupa preferinta, apoi se adauga in tava si se lasa 5-10 minute cat sa inceapa sa sfaraie putin. Se adauga apoi ketchup, se mai da la cuptor 2 minute, apoi se pune branza data pe razatoare si se mai lasa 5 minute. Intre timp se bat oualele spuma, peste care se adauga sare si condimente. Se pun si ouale si se mai lasa 10-15 minute pana se omogenizeaza. Cand este aproape gata se poate pune pe deasupra si masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii