Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se intinde o foaie groasa de aproximativ 1/2 cm. Aluatul se asaza pe o tava. Se unge cu sos de rosii, se pun rondelele de ceapa, ciupercile, carnatii, salamul, sunculita, maslinele, ardeiul. Se rade cascaval pe toata suprafata si se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Se pun ouale batute ca pentru omleta, vegeta, piper pudra, usturoi pudra si se mai lasa la cuptor aproximativ 10 minute. Cand este crocanta, se scoate din cuptor si se serveste.
Este foarte buna fierbinte, dar se serveste si rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii