Pizza Everything

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • apa
  • sare
  • faina pentru aluat; salam
  • cirnati
  • sunca presata
  • cascaval ras
  • ciuperci
  • ceapa taiata rondele
  • masline
  • sos de pizza
  • oua
  • ardei verde
  • vegeta
  • piper pudra
  • usturoi pudra

Mod de preparare

Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se intinde o foaie groasa de aproximativ 1/2 cm. Aluatul se asaza pe o tava. Se unge cu sos de rosii, se pun rondelele de ceapa, ciupercile, carnatii, salamul, sunculita, maslinele, ardeiul. Se rade cascaval pe toata suprafata si se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Se pun ouale batute ca pentru omleta, vegeta, piper pudra, usturoi pudra si se mai lasa la cuptor aproximativ 10 minute. Cand este crocanta, se scoate din cuptor si se serveste.

Este foarte buna fierbinte, dar se serveste si rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise