Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana terminam de taiat mezelurile
Se taie mezelurile cat mai marunt se adauga cupercile, branza (taiata cubulete) si porumbul(+ oul daca vreti sa puneti)
In tava mare de la aragaz am unso cu putin ulei si am intins aluatul, am pus un pik de keciup si am adaugat compozitia
Pe deasupra am razalit branza si am pus cateva feli de kaizer
Se da la cuptor pana se coace aluatul ~20 min (verificati cu o scobitoare)
POFTA BUNA :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii