Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana terminam de taiat mezelurile
Se taie mezelurile cat mai marunt se adauga cupercile, branza (taiata cubulete) si porumbul(+ oul daca vreti sa puneti)
In tava mare de la aragaz am unso cu putin ulei si am intins aluatul, am pus un pik de keciup si am adaugat compozitia
Pe deasupra am razalit branza si am pus cateva feli de kaizer
Se da la cuptor pana se coace aluatul ~20 min (verificati cu o scobitoare)
POFTA BUNA :)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii