Pui faina si cu drojdia dizolvata in apa, cu praful de sare si margarina.Le framanti. Dupa ce l-ai framantat, il intinzi pe un fund si faci coca pentru pizza. Ungi tava cu ulei si pui o foaie de hartie (atat cat sa nu stea pizza pe fundul tavei) si pe foaie aruncati putina faina si puneti coca in tava. Pana cand taiati alimentele pe care le puneti pe pizza, tava trebuie pusa la caldura. Cum ati terminat de taiat alimentele, ungeti coca cu pasta de tomate si puneti alimentele. O dati la cuptor la foc mic pentru 45 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii