Pizza picanta cu clatite

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g faina
  • sare
  • 4 oua
  • 400ml lapte
  • verdeata tocata
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 2 bucati mozzarella
  • 200 ml sos tiganesc
  • 12 felii de salam
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Puneti faina cu un praf de sare intr-un vas si amestecati unul dupa altul ouale,apoi puneti laptele si verdeata.Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti 4 clatite.Cand s-au rumenit le asezati intr-o tava unsa cu ulei.Ungeti clatitele cu sos tiganesc,acoperiti-le cu ardei gras taiat fasii fine,felii de dovlecel si mozzarella,salam;condimentati cu sare , piper si oregano .Coaceti pizza la cuptor 10-12 minute,si serviti fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise