autor:

costy1969

» » Paste si pizza

PIZZA ,,POPEYE MARINARUL

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Ingrediente
pentru aluat:, -600 grame faina de grau, -30 grame drojdie de bere, -50 ml ulei, -20 grame zahar, -15 grame sare., , pentru sos:, -400 grame rosii in bulion, -10 grame zahar, -30 ml ulei masline, -sare,piper,oregano,busuioc., , pentru topping:, -400 grame mozarella, -200 grame spanac congelat, -100 grame smantana, -200 grame somon(marinat sau afumat), -cca 5 grame piper rosu.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Sfaturi: spanacul trebuie decongelat si scurs bine de apa, iar pentru a avea un gust mai placut trebuie amestecat cu condimente dupa preferinta inainte de a fi intins peste blat. Pentru un aluat crocant se foloseste o cantitate mai mica de aluat, foaia se intinde mai subtire, iar daca vreti aluatul mai pufos pastrati cantitatea cf retetei, numai ca inainte de a pune compozitia peste blat acesta se lasa la crescut citeva minute intr-un loc caldut.

1. Intr-un vas se amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calda, se lasa intr-un loc caldut la dospit,dupa care se amesteca cu faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda si se lasa la crescut;
2. Rosiile in bulion se amesteca cu sare, piper, zahar, oregano, busuioc, ulei de masline si se amesteca in blender pina devine o pasta consistenta;
3. Din 250-300 grame aluat se formeaza o chifla si se intinde pe planseta pina la o grosime de 6-7 mm,dupa care se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei;
4. Pe acest blat se intinde sosul de rosii preparat anterior, se presara mozzarella rasa,spanacul decongelat si bine scurs, deasupra se pune smantana, felii de somon si boabele de piper rosu;
5. Se introduce la cuptorul incins in prealabil si se coaca 7-8 min la cca 280 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA ,,POPEYE MARINARUL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu legume

Lasagna cu legume

Se călesc legumele în ulei. Se adaugă sare, piper, ras-el-hanout, sos de soia şi plicul de pesto

20 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Penne cu sos de rosii si bacon

Penne cu sos de rosii si bacon

Mod de preparare Se pune apa intr-un vas la fiert. Se adauga putina sare. Cand apa clocoteste, se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • -600 grame faina de grau
  • -30 grame drojdie de bere
  • -50 ml ulei
  • -20 grame zahar
  • -15 grame sare.
  • pentru sos:
  • -400 grame rosii in bulion
  • -10 grame zahar
  • -30 ml ulei masline
  • -sare,piper,oregano,busuioc.
  • pentru topping:
  • -400 grame mozarella
  • -200 grame spanac congelat
  • -100 grame smantana
  • -200 grame somon(marinat sau afumat)
  • -cca 5 grame piper rosu.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Farfalle colorate la cuptor