autor:

Mira

» » Paste si pizza

Pizza Pronto pufoasă

Autor: Mira (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mira (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2011

Ingrediente
- 250 gr aluat frantuzesc, - un ou batut, - un ardei gras galben, - un ardei gras rosu, - un dovlecel, - 2,3 rosii feliate, - 70 gr branza mozzarella, - amestec de ierburi uscate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Presarati faina pe masa curata, intindeti aluatul intr-o foaie de 3 mm grosime. Asezati-l pe o tava de copt si ungetil cu un ou batut apoi puneti-l la frigider. Coaceti ardeii grasi. Adaugati dovlecelulcere cu coaja in sus pe gratarul incins in prealabil la putina vreme dupa ce ardeii grasi s-au copt si coaceti-l pana cand coaja se inchide la culoare, fara a se curata. Feliati dovleceii in semicercuri de aproximativ 5 mm grosime. Taiati si ardeii copti curatati de coaja tot in fasii de 5 mm. Cu o forma rotunda de aproximativ 5 cm in diametru, taiati cercuri in aluat asezandu-le apoi in 2 tavi unse. Acoperiti rondelele de aluat cu o felie de rosie, o fasie de ardei gras galben si una de ardei rosu, dovlecel si cateva cuburi de mozzarella apoi presaratile cu ierburi uscate. Coacelti-le in cuptor 10 – 15 minute pana se umfla si se rumenesc usor.
Nota:
Pur si simplu cred ca aceasta reteta este cea mai rapida, mai crocanta si mai placuta pizza pe care ati preparat-o vreodata, ca sa nu mai spun ca este perfecta pentru persoanele ce vesnic sunt in criza de timp.
www.culinar.md
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Pronto pufoasă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Blatul: Drojdia o amestecam cu zaharul pana se divolza. Apa minerala o incalzim putin cat sa fie

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Paste cu carnat si smantana

Paste cu carnat si smantana

Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma

3 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    Foarte practica reteta ta , dar si foarte gustoasa:ardeii copti si dovleceii ii dau o aroma deosebita!*****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    Atat de cochete si atat de bune...Felicitari ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 250 gr aluat frantuzesc
  • - un ou batut
  • - un ardei gras galben
  • - un ardei gras rosu
  • - un dovlecel
  • - 2,3 rosii feliate
  • - 70 gr branza mozzarella
  • - amestec de ierburi uscate

Raporteaza reteta

Retete
de Mira
Friptură de mistreţ

Friptură de mistreţ

In primul rand se spala carnea, se sareaza putin si se lasa la rece. Intre timp se amesteca: sosul

24 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pui marinat cu ghimbir

Pui marinat cu ghimbir

Se spala pulpele si taie in jumatate. Ghimbirul se curata si apoi se da pe razatoarea mica. Se amesteca

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Gnocchi cu pui şi sos pesto

Gnocchi cu pui şi sos pesto

Se taie ceapa mărunt şi se pune la prăjit în uleiul de măsline. Între timp se curăţă morcovul,

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte practica reteta ta , dar si foarte gustoasa:ardeii copti si dovleceii ii dau o aroma deosebita!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi