autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza Prosciutto Crudo

Autor: pizza cluj (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pizza cluj (Bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 decembrie 2007

Ingrediente
pentru 4 pizza, aluat :, 1 Kg faina granulatie 550-650, 100 ml ulei de masline, 500 ml apa, , sos de rosii special :, 400 gr rosii depelate, 25 ml ulei de masline, 3 gr. oregano, , topping:, mozzarella 200 gr, prosciutto crudo (sunca de Parma) 200 gr., busuioc proaspat sau rucolla (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Aluatul se lasa la dospit 1h, apoi se portioneaza la bile de 250 gr. Se intinde blatul de pizza si se unge cu sos de rosii. Apoi se acopera cu mozzarella rasa mare. Se da la cuptor 7\' ( cuptor special, cu piatra refractara, la 380 grade Celsius). Dupa ce este scoasa din cuptor, pizza se orneaza cu prosciutto crudo si frunze de busuioc sau rucolla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Prosciutto Crudo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne quatro formaggi

Penne quatro formaggi

Am topit untul intr-o tigaie si peste el am pus smantana si branzeturile.Intre timp am fiert pastele

2 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza
Cuiburi din paste cu sos de rosii si ciuperci

Cuiburi din paste cu sos de rosii si ciuperci

Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece.Ciupercile splate si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 pizza
  • aluat :
  • 1 Kg faina granulatie 550-650
  • 100 ml ulei de masline
  • 500 ml apa
  • sos de rosii special :
  • 400 gr rosii depelate
  • 25 ml ulei de masline
  • 3 gr. oregano
  • topping:
  • mozzarella 200 gr
  • prosciutto crudo (sunca de Parma) 200 gr.
  • busuioc proaspat sau rucolla (optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu carne