Se bat oauale spuma dupa care se adauga laptele si faina in ploaie. Dupa ce s-au batut foarte bine, branza framantata si salamul taiat cubulete completeaza compozitia. Se condimenteaza cu o linguritza delikat sau sare, dupa gust. Intre timp ungem tava cu putin ulei si faina ca sa nu se prinda si turnam compozitia preparata. Deasupra putem orna cu legume taiate rondele sau cubulete. Se da la cuptor la foc mic. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii