Mod de preparare:
Se curata si se spala cartofii. Se dau pe razatoarea mare cartofii si branza. Se toaca marunt mararul.
Se bat ouale cu sare si piper dupa gust. Se adauga cartofii, branza si mararul.
Se toarna toata compozitia intr-o tigaie de marimea unei farfurii, in care s-a incins deja uleiul.Se intinde uniform si se prajeste pe o parte, pana cand se formeaza o crusta, apoi se intoarce preparatul cu mare grija, ca sa nu se rupa si se continua prajirea pana cand devine rumen si pe cea de-a doua parte.
Se scoate asa-zisul blat pe un servet absorbant. Se presara cald, cu cascaval ras, deasupra caruia se pune mezeluri, ciuperci sau orice alta umplutura si se toarna ketchup.
Se poate consuma fara alte adaosuri, cu salata de castraveti si rosii.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii