Se prepara chiftelute de naut( amestecant praful de naut cu 1 lingurita de apa) si se prajesc max 3min. In acest timp se intinde bulionul(se poate folosi si ketchup) pe foaia de saorma. Se toaca marunt ciupercile si ceapa si se aseaza pe blat. Se toaca chiftelutele de naut deja prajite si se adauga impreuna cu cascavalul ras. Se pipereaza si se pune la cuptorul cu microunde(la 900 de grade max 6min). Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii