autor:

Alexanca

» » Paste si pizza

Pizza rasfatata

Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2012

Ingrediente
Pentru blat:, 300g faina, 150 ml apa, 1/2 cub drojdie, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar, 3 linguri ulei de masline., , Pentru sos:, 3 linguri ulei de masline, o cutie mica de rosii in bulion taiate, 3 catei usturoi, 1 lingurita oregano, un praf sare si piper, , Umplutura:, 200 g sunca din piept de pui, 200 g carnati crud-uscati, 200 g ceafa afumata, 200 g salam de casa, 150 g cascaval, 150 g cascaval afumat, 150 g telemea fara sare, 150 g cas de oi , un ardei gras rosu, 100 g masline taiate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

33 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca sarea cu faina,separat se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga uleiul de masline si zaharul si se toarna cate putin peste faina,se amesteca bine apoi se framanta cu mina 5 min pana devine un aluat nu prea tare(la nevoie se mai adauga putin ulei).Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Se pune intr-o tigaie uleiul de masline in care se caleste usturoiul tocat marunt apoi se adauga rosiile,oregano, sare si piper si se fierb la foc iute 10 min.Se ia de pe foc,se strecoara si se fierbe inca 10 min pt a fi mai consistent.

Cat timp creste blatul se taie mezelurile si se dau branzeturile pe razatoare.

Se intinde blatul,se aseaza in tava si se mai lasa sa creasca 10 min,apoi se unge cu sos de rosii.

Se imparte imaginar blatul in 4 si se aseaza salamul in prima parte urmat de sunca de pui ,carnatii si in ultima parte ceafa afumata.Peste fiecare parte se presara cate un fel de branza si se asezoneaza cu ardei si masline dupa preferinte (se pot pune si ciuperci). Se da pizza la cuptor la foc potrivit pt 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rasfatata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Ravioli cu branza

Ravioli cu branza

Pastele ravioli se fierb in apa clocotita cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg si se lasa intr-un

18 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga sarea, zaharul si uleiul. Se adauga faina, se framanta

8 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alexanca

    Alexanca (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Multumesc.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Ce arome!*****Foarte apetisanta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 300g faina
  • 150 ml apa
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei de masline.
  • Pentru sos:
  • 3 linguri ulei de masline
  • o cutie mica de rosii in bulion taiate
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • un praf sare si piper
  • Umplutura:
  • 200 g sunca din piept de pui
  • 200 g carnati crud-uscati
  • 200 g ceafa afumata
  • 200 g salam de casa
  • 150 g cascaval
  • 150 g cascaval afumat
  • 150 g telemea fara sare
  • 150 g cas de oi
  • un ardei gras rosu
  • 100 g masline taiate.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexanca
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cartofii si morcovii se curata,se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Pieptul

51 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

45 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tiramisu Ank

Tiramisu Ank

Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste apoi se adauga smantana. Albusurile se bat spuma

36 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Alexanca (Chef de cuisine)

Multumesc.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macaroane cu branza