1.Se prepara aluatul de pizza din ingredientele date si se lasa sa creasca la cald.
2.Se fierb ouale si se taie felii.
3.Se pregateste un sos din rosiile din conserva, la care se adauga sare(dupa gust), boia si ulei de masline, cca. 2 lingurite.
4.Se curata vinetele de coaja si se taie jullien. Ceapa se toaca fin si se caleste in ulei de masline. Se adauga vinetele, ardeii taiati felii si caperele. Se lasa cateva minute sa se patrunda, amestecand mereu. Legumele trebuie sa fie al dente.
5.Se pune aluatul de pizza in tava unsa cu ulei de masline. Se impunge suprafata aluatului cu o furculita, apoi se pune amestecul de rosii si se lasa la crescut inca 20 de minute,la cald. Se coace 20 de minute in cuptor preincalzit(250*C). Se scoate aluatul si se garniseste cu legume, oua fierte, mozzarella traiata rotocoale sau bastonase si cateva frunze de busuioc. Se mai coace 10 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii