autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PIZZA SPECIALLE

Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 iulie 2007

Ingrediente
Aluat : 500g. faina, 1 cub drojdiuta, 6 linguri ulei, 250 ml. apa calda, sare, 1 lingura oregano ( facultativ). Aluatul este pentru 2 tavi mici sau 1 mare de aragaz., , Umplutura : 200 g. sunca/ salam/ carnat afumat taiat feliute, 200g. tomate taiate rondele, 200 g. ardei gras taiat juliene, 200 g. ciuperci taiate feliute, 200 g. ceapa solzisori ( facultativ), 250 g. cascaval ras, bulion sau pasta de tomate diluata cu putina apa, sare, piper macinat si putin cimbru sau oregano.

Dificultate: Medie Timp: 1h

47 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina, drojdiuta maruntita, uleiul, sarea, oregano si se toarna apa calda, se amesteca cu o lingura de lemn si apoi se framanta putin cu mainile. Se lasa la dospit 30 min. apoi se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei. Se unge aluatul cu bulion si se aseaza umplutura deasupra. Se coace la foc potrivit cam 30 -45 min. Se taie si se serveste calda cu Ketchup .
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA SPECIALLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu porumb

Pizza cu porumb

blat de pizza: Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa

3 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Macaroane cu bacon si smintina

Macaroane cu bacon si smintina

Se pune margarina la topit si cind e bine incinsa se pune baconul,cind a luat un pic de culoare se

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

  • Aluat : 500g. faina
  • 1 cub drojdiuta
  • 6 linguri ulei
  • 250 ml. apa calda
  • sare
  • 1 lingura oregano ( facultativ). Aluatul este pentru 2 tavi mici sau 1 mare de aragaz.
  • Umplutura : 200 g. sunca/ salam/ carnat afumat taiat feliute
  • 200g. tomate taiate rondele
  • 200 g. ardei gras taiat juliene
  • 200 g. ciuperci taiate feliute
  • 200 g. ceapa solzisori ( facultativ)
  • 250 g. cascaval ras
  • bulion sau pasta de tomate diluata cu putina apa
  • sare
  • piper macinat si putin cimbru sau oregano.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
paste cu ciuperci si ardei