autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PIZZA SPECIALLE

Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 iulie 2007

Ingrediente
Aluat : 500g. faina, 1 cub drojdiuta, 6 linguri ulei, 250 ml. apa calda, sare, 1 lingura oregano ( facultativ). Aluatul este pentru 2 tavi mici sau 1 mare de aragaz., , Umplutura : 200 g. sunca/ salam/ carnat afumat taiat feliute, 200g. tomate taiate rondele, 200 g. ardei gras taiat juliene, 200 g. ciuperci taiate feliute, 200 g. ceapa solzisori ( facultativ), 250 g. cascaval ras, bulion sau pasta de tomate diluata cu putina apa, sare, piper macinat si putin cimbru sau oregano.

Dificultate: Medie Timp: 1h

47 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina, drojdiuta maruntita, uleiul, sarea, oregano si se toarna apa calda, se amesteca cu o lingura de lemn si apoi se framanta putin cu mainile. Se lasa la dospit 30 min. apoi se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei. Se unge aluatul cu bulion si se aseaza umplutura deasupra. Se coace la foc potrivit cam 30 -45 min. Se taie si se serveste calda cu Ketchup .
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA SPECIALLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Icre  de caras

Icre de caras

Se pun icrele,zeama de lamiie si o cescuta de apa minerala intr-un vas cu peretele inalt ,se mixeaza

10 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Lasagna cu pesto

Lasagna cu pesto

Spalati si uscati foile de busuioc, puneti-le in mixer (robot de bucatarie), cu semintele de pin,usturoiul,

12 voturi    12 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

  • Aluat : 500g. faina
  • 1 cub drojdiuta
  • 6 linguri ulei
  • 250 ml. apa calda
  • sare
  • 1 lingura oregano ( facultativ). Aluatul este pentru 2 tavi mici sau 1 mare de aragaz.
  • Umplutura : 200 g. sunca/ salam/ carnat afumat taiat feliute
  • 200g. tomate taiate rondele
  • 200 g. ardei gras taiat juliene
  • 200 g. ciuperci taiate feliute
  • 200 g. ceapa solzisori ( facultativ)
  • 250 g. cascaval ras
  • bulion sau pasta de tomate diluata cu putina apa
  • sare
  • piper macinat si putin cimbru sau oregano.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
LASAGNE CU VARZA SI MORCOVI