autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PIZZA SPECIALLE

Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 iulie 2007

Ingrediente
Aluat : 500g. faina, 1 cub drojdiuta, 6 linguri ulei, 250 ml. apa calda, sare, 1 lingura oregano ( facultativ). Aluatul este pentru 2 tavi mici sau 1 mare de aragaz., , Umplutura : 200 g. sunca/ salam/ carnat afumat taiat feliute, 200g. tomate taiate rondele, 200 g. ardei gras taiat juliene, 200 g. ciuperci taiate feliute, 200 g. ceapa solzisori ( facultativ), 250 g. cascaval ras, bulion sau pasta de tomate diluata cu putina apa, sare, piper macinat si putin cimbru sau oregano.

Dificultate: Medie Timp: 1h

47 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina, drojdiuta maruntita, uleiul, sarea, oregano si se toarna apa calda, se amesteca cu o lingura de lemn si apoi se framanta putin cu mainile. Se lasa la dospit 30 min. apoi se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei. Se unge aluatul cu bulion si se aseaza umplutura deasupra. Se coace la foc potrivit cam 30 -45 min. Se taie si se serveste calda cu Ketchup .
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA SPECIALLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

Dovlecei ii taiem rondele sau in jumatati de rondele si ii calim in uleiul de masline, in care adaugam

13 voturi    5 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza siciliana cu oua

Pizza siciliana cu oua

1.Se prepara aluatul de pizza din ingredientele date si se lasa sa creasca la cald. 2.Se fierb ouale

2 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

  • Aluat : 500g. faina
  • 1 cub drojdiuta
  • 6 linguri ulei
  • 250 ml. apa calda
  • sare
  • 1 lingura oregano ( facultativ). Aluatul este pentru 2 tavi mici sau 1 mare de aragaz.
  • Umplutura : 200 g. sunca/ salam/ carnat afumat taiat feliute
  • 200g. tomate taiate rondele
  • 200 g. ardei gras taiat juliene
  • 200 g. ciuperci taiate feliute
  • 200 g. ceapa solzisori ( facultativ)
  • 250 g. cascaval ras
  • bulion sau pasta de tomate diluata cu putina apa
  • sare
  • piper macinat si putin cimbru sau oregano.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghetti alla Carbonara