Blatul: Peste cubuletul de drojdie,se adauga apa calduta,sare,margarina si faina.Se amesteca pana se obtine un aluat potrivit de tare se lasa la dospit la rece.Dupa cca. 1/2ora se scoate blatul de la rece,se da drumul la cuptor(focul potrivit).Se intinde blatul cu sucitorul si se aseaza in tava de la cuptor sau forme pentru pizza, se inteapa cu o furculita dupa care se adauga ouale batute cu branza rasa si mirodeniile(ca o omleta)se intinde pe blat,apoi se adauga ceapa taiata rondele,salam,carnaciori,ciuperci,masline,ardei taiati feliute sau rondele,rosii rondele,apoi se mai rade un strat de branza pe deasupra pentru decor si se introduce la cuptorul incins in prealabil.Dupa cca.20 de minute se scoate din cuptor si se serveste cu sosul picant sau dulce,dupa preferinta.Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii