autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

pizza taraneasca cu specific romanesc

Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
3 oua, 1/2 kg. faina, apa calduta, un varf de cutit de sare o lingurita de drojdie uscata (pentru coca), salam uscat taiat felii subtiri, masline, sunca, ardei taiat rondele subtiri, ketchup, 2 oua, cascaval uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita;
se unge o tava cu putin ulei si se intinde bine in ea coca preparata;
coca se unde cu ketchup, peste care se pune salamul taiat felii subtiri, apoi sunca taiata marunt, maslinele taiate feliute, rondelele de ardei; se bat cele doua oua si se toarna peste pizza; se presara cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza taraneasca cu specific romanesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza pe  paine

Pizza pe paine

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt. Se umezeste foarte bine cu lapte fiecare

3 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gnocchi cu nuca

Gnocchi cu nuca

Un pachet de gnocchi italian,se pune in apa care fierbe cu un pic de ulei si sare.Separat intr-un

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1/2 kg. faina
  • apa calduta
  • un varf de cutit de sare o lingurita de drojdie uscata (pentru coca)
  • salam uscat taiat felii subtiri
  • masline
  • sunca
  • ardei taiat rondele subtiri
  • ketchup
  • 2 oua
  • cascaval uscat.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina vodita
ied la ceaun

ied la ceaun

pe fundul ceaunului se asaza cateva foi de varza acra, dupa care se asaza bucatile de carne, peste

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sala de biscuiti traditional

sala de biscuiti traditional

intr-o cratita se pun la foc mic laptele , zaharul si cacaoa pana ce devine o compozitie legata;

1 vot    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ravioli cu smantana