1. Aluatul se pregateste amestecand intr-un vas drojdia,zaharul si 100 ml apa calduta.Maiaua astfel formata se amesteca cu faina,sare, ulei, 300 ml apa calda se framanta, dupa care se lasa la crescut.
2. Se pune broccoli si spanacul la fiert cca 8-10 minute, dupa care se scurge foarte bine;
3. Rosiile in bulion se mixeaza cu blenderul pana devin un piure, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga zaharul, oregano, busuiocul, iar la final uleiul de masline;
4. Aluatul format se imparte in bucati potrivite,3-4 bucati, fiecare bucata se intinde pe o planseta pana ajunge la o grosime de 6-7 mm, dupa care se pune intr-o tava unsa cu ulei;
5. Peste blatul astfel format se pune sosul de rosii, mozzarella rasa, se imprastie spanacul taiat bucati, broccoli buchetele, jumatati de rosii, se codimenteaza cu sare si piper, se mai pune putina mozzarella si se introduce in cuptorul incins la 280 grade, pentru 8-10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii