autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza Vichi

Autor: MadaP (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MadaP (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
3 oua, 8 linguri făină, 50 ml lapte, salam, şuncă presata, cabanos, caşcaval, unt, oregano,maghiran,busuioc, sare, piper, praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale spumă. Se adaugă faina puţin cate puţin dupa care laptele( de preferat rece).
Mezelurile se taie in bucaţele mici,iar caşcavalul se dă pe răzătoare.
Se amesteca mezelurile si caşcavalul cu prima compoziţie se pun sare, piper, un varf de praf de copt(stins cu lamaie) şi oregano,busuioc si măghiran.
O tigaie de teflon(este de preferat ca să nu se lipescă) se unge cu un puţin unt şi se pune compoziţia.Se pune capac şi se lasă pe foc mic 20-25 minute, după care se intoarce şi se pune puţin caşcaval pe deasupra şi se mai lasă 5-7 minute.
Pofta bună.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Vichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti cu carne de pui

Spaghetti cu carne de pui

Se fierb spaghetile cu un pic de sare. Separat se caleste carnea cu ardeiul si ceapa taiate marunt.

35 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Fusilli cu ton si sos de rosii

Fusilli cu ton si sos de rosii

Mod de preparare Se pun pastele la fiert. In acest timp se pregateste sosul. Se pune uleiul in tigaie

2 voturi    1 comentariu
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 8 linguri făină
  • 50 ml lapte
  • salam
  • şuncă presata
  • cabanos
  • caşcaval
  • unt
  • oregano,maghiran,busuioc
  • sare
  • piper
  • praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza din aluat de cartofi