Se bat ouale spumă. Se adaugă faina puţin cate puţin dupa care laptele( de preferat rece).
Mezelurile se taie in bucaţele mici,iar caşcavalul se dă pe răzătoare.
Se amesteca mezelurile si caşcavalul cu prima compoziţie se pun sare, piper, un varf de praf de copt(stins cu lamaie) şi oregano,busuioc si măghiran.
O tigaie de teflon(este de preferat ca să nu se lipescă) se unge cu un puţin unt şi se pune compoziţia.Se pune capac şi se lasă pe foc mic 20-25 minute, după care se intoarce şi se pune puţin caşcaval pe deasupra şi se mai lasă 5-7 minute.
Pofta bună.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii