Se bat ouale spumă. Se adaugă faina puţin cate puţin dupa care laptele( de preferat rece).
Mezelurile se taie in bucaţele mici,iar caşcavalul se dă pe răzătoare.
Se amesteca mezelurile si caşcavalul cu prima compoziţie se pun sare, piper, un varf de praf de copt(stins cu lamaie) şi oregano,busuioc si măghiran.
O tigaie de teflon(este de preferat ca să nu se lipescă) se unge cu un puţin unt şi se pune compoziţia.Se pune capac şi se lasă pe foc mic 20-25 minute, după care se intoarce şi se pune puţin caşcaval pe deasupra şi se mai lasă 5-7 minute.
Pofta bună.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii