Compozitia se introduce in tava bine unsa si tapetata si peste ea se adauga salam, sunca ciuperci etc. taiate marunt.
Peste toate acestea sa mai adauga 2 oua batute impreuna cu 1/2 pahar de suc de rosii si cascaval (branza sarata) ras.
Se coace la foc potrivit cca.20 min.
Se serveste cu un sos preparat din:
o ceapa putin calita amestecata cu o lingura de faina, suc de rosii, sare, cimbru, o foaie dafin

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii