Condimenteaza pestele cu sare, piper, ulei de masline si vin alb si lasa-l la marinat pana pregatesti legumele.
Pune intr-o tigaie incapatoare ulei de masline, adauga ceapa taiata solzisori, usturoiul taiat rondele si lasa putin la calit pana se inmoaie.
Adauga ardeiul gras rosu si verde taiat fasii, apoi rosiile taiate cuburi si lasa pe foc 5 minute.
Pune rosiile in bulion in tigaie si lasa sa mai dea cateva clocote.
Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si foi de dafin.
Pune pestele intr-o tava si toarna peste el sosul de rosii, iar deasupra asaza feliile de lamaie.
Pune tava in cuptor pentru 20- 30 de minute.
La final presara deasupra patrunjel tocat si poti servi cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii