Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.
Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.
Punem carnea tocata (eu am avut de porc si curcan), intr-o tigaie, pe foc. Lasam pana se rumeneste putin, apoi adaugam ceapa si ardeiul tocate si morcovul dat pe razatoarea mica. Adaugam o cescuta de apa si lasam pe foc, pana scade.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, asezam foaia de aluat congelat, apoi compozitia de carne amestecata cu ouale batute si patrunjelui tocat.
Marginile foii de aluat, le taiem fasii si le aducem peste compozitia de carne. Ungem aluatul de deasupra cu ou batut.
Introducem in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste, aproximativ 50 minute.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii