Tortellini se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg de apa si se acopera pentru a ramane calde.
Se prepara un sos astfel: se taie bucatele mici usturoiul si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline. Dupa 30 de secunde se adauga ceapa taiata marunt si jumatatea de ardei taiata bucatele mici, se caleste pana cand ceapa devine sticloasa, dupa care se adauga o lingurita de vegeta, piper si condimente dupa gust (busuioc si oregano).
Intr-un vas pentru cuptor se pune sosul preparat in care se amesteca tortellini. Vasul nu trebuie tapetat cu unt sau faina, poate fi curat.
Se bat cele 2 oua cu 200 ml smantana si se adauga uniform peste paste. Nu se mai amesteca. Apoi se rad 100 g de cascaval deasupra si se da la cuptor timp de 20-25 minute, la foc mediu.
Se poate servi cald sau rece. Se taie felii ca de tort direct din vas si se poate servi fara garnitura.
Pofta buna, e delicioasa reteta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii