Poate cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat pana acum (si cel mai usor de facut).
Se amesteca toate ingredientele mai putin stafidele cu un mixer intr-un vas adanc. La sfarsit se adauga stafidele si se incorporeaza amestecand usor. Pe o tava pe care s-a pus hartie de copt se pun cu o lingura mici cantitati de amestec la distanta in asa fel incit sa nu se atinga la copt. Daca amestecul este prea lipicios se poate pune la rece, in frigider, cateva minute pentru a se intari putin.
Se pun la copt pentru 15 min in cuptorul incins la 160 C. Se scot din cuptor si se lasa cateva minute pana se intaresc biscuitii. Dupa ce s-au intarit se pot desprinde de pe hartia de copt si se pun pe o grila pentru a se raci complet.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii