Poiche-coasta de carne cu morcovi si cartofi si lamai murate

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitati ptr 6 persoane
  • Poiche -este un ceaun greu de fonta in care se poate face mincare in aer liber.
  • Se poate face si in casa la o plita cu foc de lemne.
  • 11/2 kg de coasta de vita taiata in cuburi de 5*5
  • 6linguri de ulei de canolla sau floarea soarelui.
  • sare,piper
  • 1/2kg de ceapa alba taiata sferturi
  • 10 catei de usturoi
  • 4morcovi mari curatati si taiati in sferturi
  • 1kg de cartofi mici curatati taiati in jumatati
  • 2ramuri de rozmarin
  • 1lingura de pasta de ardei iute
  • 1lingura de lamaie murata.

Mod de preparare

Se pune ceaunul pe foc se incalzeste uleiul si se prajeste carnea,se sareaza si pipereaza si se adauga restul ingridentelor,se adauga apa sa acopere totul si se lasa sa inceapa sa fiarba dupa care se face focul mic si se lasa sa fiarba 3 ore pina este gata.Se serveste imediat.

Mincarea facuta la Poiche asa are un gust deosebit,ptr ca fierbe incet si toate gusturile se contopesc,morcovul da dulceata,lamaia acreala pasta de ardei iuteala si totul impreuna iese minunat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise