Ceafa de porc se taie felii, cam cat un deget de groase, se condimenteaza si se asaza intr-o tava. Usturoiul se taie felii, se cresteaza carnea si se baga intre crestaturi. Se adauga apa, cat sa acopere carnea. Se tine la cuptor cam o ora, la 190 grade Celsius, intorcandu-o, din cand in cand de pe o parte pe alta. Aproape de sfarsit se adauga vinul si rosiile in bulion. Se mai lasa la cupor 10 minute. Se serveste cu garnitura de legume, care in prealabil au fost fierte. Pofta buna!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii