autor:

Fara foto

» » Fripturi

Poienita vesela

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
5 bucati ceafa de porc, o cutie rosii bucati in bulion, 2 capatani de usturoi, 50 ml vin rosu sec, 400 gr mix legume congelatesare, piper, condimente carne de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ceafa de porc se taie felii, cam cat un deget de groase, se condimenteaza si se asaza intr-o tava. Usturoiul se taie felii, se cresteaza carnea si se baga intre crestaturi. Se adauga apa, cat sa acopere carnea. Se tine la cuptor cam o ora, la 190 grade Celsius, intorcandu-o, din cand in cand de pe o parte pe alta. Aproape de sfarsit se adauga vinul si rosiile in bulion. Se mai lasa la cupor 10 minute. Se serveste cu garnitura de legume, care in prealabil au fost fierte. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Poienita vesela" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra

Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra

Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura,

11 voturi    18 comentarii
55 min
Fripturi
Gratar combinat Party

Gratar combinat Party

Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika

9 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Frumos colorata!

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Sunteti dragute! Pup!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Foarte frumos ai aranjat totul! Iar ceafa la cuptor e delicioasă!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Minunat...

    • Fara foto

      Epure Mariana , 13 ianuarie 2010

      Foarte frumos si gustos!notat de incercat pe Deea!:)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 5 bucati ceafa de porc
  • o cutie rosii bucati in bulion
  • 2 capatani de usturoi
  • 50 ml vin rosu sec
  • 400 gr mix legume congelatesare
  • piper
  • condimente carne de porc

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

17 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos colorata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de vitel cu pastel de legume