Am curatat si taiat in bucati mari cartofii si morcovii. Ceapa si usturoiul le-am tocat mai marunt. Le-am pus pe toate in oala si le-am presarat cu sare.
Intr-o tigaie incinsa bine am perpelit un pic carnea pe toate partile, ca sa ii inchid porii. Am frecat-o apoi cu condimente si sos de soia si am asezat-o peste legume.
Am taiat ciupercile, le-am pus peste carne si le-am insotit cu cimbru. Am botezat totul cu vin, am setat slow-cooker-ul pe gatire lenta timp de 9 ore ...
Am pus capacul si am plecat la somn. Puteti face aceleasi pregatiri si dimineata inainte de munca, iar seara, cand ajungeti acasa, nu va mai ramane decat sa puneti in farfurii si sa mancati !
Prezentarea mea e simpla... Voi puteti face un sos de rosii rapid in 5 minute sau un sos de iaurt grecesc cu usturoi si castraveti murati... vor merge de minune!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii