Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de dafin. Trebuie spumuite si sa fie acoperita oala tot timpul. Dupa ce incep sa fiarba se face focul mic. Dupa ce sunt fiete se taie in bucati si se dau cu sosul de barbacue si apoi se pun pe grillul incins ptr 20 de minute. Noi servim cu fasole scazuta.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii