Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de dafin. Trebuie spumuite si sa fie acoperita oala tot timpul. Dupa ce incep sa fiarba se face focul mic. Dupa ce sunt fiete se taie in bucati si se dau cu sosul de barbacue si apoi se pun pe grillul incins ptr 20 de minute. Noi servim cu fasole scazuta.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii