Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de dafin. Trebuie spumuite si sa fie acoperita oala tot timpul. Dupa ce incep sa fiarba se face focul mic. Dupa ce sunt fiete se taie in bucati si se dau cu sosul de barbacue si apoi se pun pe grillul incins ptr 20 de minute. Noi servim cu fasole scazuta.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii