Prajitura cu brinza , piersici si zmeura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g biscuiti integrali (sau digestivi), 125 g unt, 1 pliculet cu glazura
  • transparenta, 600 g brânza proaspata de vaci, 300 g iaurt, 3 linguri
  • de zeama de lamâie, 75 g zahar, 500 g piersici, 200 g zmeura

Mod de preparare

Sfarâmi biscuitii cu o sticla pe care o rulezi peste ei. Topesti untul

si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti. Pe fundul unei forme dc

tarta cu diametrul de 28 cm asezi hârtie de copt. Pui apoi masa de

biscuiti si o nivelezi, presând-o un pic. Cumperi glazura din comert

si o pregatesti conform instrutiunilor. Apoi o amesteci cu brânza

proaspata, iaurt, zeama de lamâie si zahar. Tai piersicile jumatati

si le decojesti. Jumatate din cantitatca de zmeura o faci piure, pe

care îl vei incorpora în crema de brânza. O treimc din crema o pui

în forma de tarta. Jumatatile de piersica le distribui peste crcma

si le acoperi cu restul amestecului. Dai tarta circa 3 ore la frigidcr

sa se raceasca. Înainte de a o aduce la masa o dccorezi cu zmeura

ramasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor