Sfarâmi biscuitii cu o sticla pe care o rulezi peste ei. Topesti untul
si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti. Pe fundul unei forme dc
tarta cu diametrul de 28 cm asezi hârtie de copt. Pui apoi masa de
biscuiti si o nivelezi, presând-o un pic. Cumperi glazura din comert
si o pregatesti conform instrutiunilor. Apoi o amesteci cu brânza
proaspata, iaurt, zeama de lamâie si zahar. Tai piersicile jumatati
si le decojesti. Jumatate din cantitatca de zmeura o faci piure, pe
care îl vei incorpora în crema de brânza. O treimc din crema o pui
în forma de tarta. Jumatatile de piersica le distribui peste crcma
si le acoperi cu restul amestecului. Dai tarta circa 3 ore la frigidcr
sa se raceasca. Înainte de a o aduce la masa o dccorezi cu zmeura
ramasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii