Prajitura cu brinza , piersici si zmeura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g biscuiti integrali (sau digestivi), 125 g unt, 1 pliculet cu glazura
  • transparenta, 600 g brânza proaspata de vaci, 300 g iaurt, 3 linguri
  • de zeama de lamâie, 75 g zahar, 500 g piersici, 200 g zmeura

Mod de preparare

Sfarâmi biscuitii cu o sticla pe care o rulezi peste ei. Topesti untul

si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti. Pe fundul unei forme dc

tarta cu diametrul de 28 cm asezi hârtie de copt. Pui apoi masa de

biscuiti si o nivelezi, presând-o un pic. Cumperi glazura din comert

si o pregatesti conform instrutiunilor. Apoi o amesteci cu brânza

proaspata, iaurt, zeama de lamâie si zahar. Tai piersicile jumatati

si le decojesti. Jumatate din cantitatca de zmeura o faci piure, pe

care îl vei incorpora în crema de brânza. O treimc din crema o pui

în forma de tarta. Jumatatile de piersica le distribui peste crcma

si le acoperi cu restul amestecului. Dai tarta circa 3 ore la frigidcr

sa se raceasca. Înainte de a o aduce la masa o dccorezi cu zmeura

ramasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise