Sfarâmi biscuitii cu o sticla pe care o rulezi peste ei. Topesti untul
si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti. Pe fundul unei forme dc
tarta cu diametrul de 28 cm asezi hârtie de copt. Pui apoi masa de
biscuiti si o nivelezi, presând-o un pic. Cumperi glazura din comert
si o pregatesti conform instrutiunilor. Apoi o amesteci cu brânza
proaspata, iaurt, zeama de lamâie si zahar. Tai piersicile jumatati
si le decojesti. Jumatate din cantitatca de zmeura o faci piure, pe
care îl vei incorpora în crema de brânza. O treimc din crema o pui
în forma de tarta. Jumatatile de piersica le distribui peste crcma
si le acoperi cu restul amestecului. Dai tarta circa 3 ore la frigidcr
sa se raceasca. Înainte de a o aduce la masa o dccorezi cu zmeura
ramasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii