Aceasta reteta a fost adaptata dupa reteta propusa de Kate Hackworthy
Se pregateste o forma de copt ungand cu unt si pudrand forma cu faina.
Se fierbe conopida si se transforma in piure in blender.
Se bat intr-un vas separat iaurtul, uleiul si zaharul. Se adauga pe rand cate un ou si se omogenizeaza bine inainte de a adauga si al doilea. Se adauga conopida piure si zaharul vanilat.
Intr-un vas separat se amesteca faina, cacao, scortisoara, praf de copt, sare. Se omogenizeaza cat mai bine.
Peste amestecul de oua si conopida se adauga 1/2 din cantitatea de faina si 1/2 din laptele batut. Se omogenizeaza bine apoi se adauga si restul de faina si lapte batut si se omogenizeaza.
Se toarna in vasul de copt amestecul si baga pentru 35-40 de min in cuptorul incins la 175 C.
Glazura se prepara amestecand bine zaharul cu mascarpone, zeama de lime si coaja rasa. Daca amestecul este prea gros se adauga 1-2 linguri de smatana.
Din pacate pozele nu sunt partea mea forte si ca urmare nu arata profi. Sper sa ma scuzati pentur asta si totusi sa incercati reteta.
Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.
Castraveti murati la soareReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porc
Comentarii
Adaugă comentariu