Ingrediente
4 oua, 5 morcovi rasi, 2 cm de ghimbir ras, 200 g zahar brun, 150 ml ulei, 300 g faina, 100 g stafide, 100 g nuci tocate marunt si coapte la cuptor, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita scortisoara, un varf de cutit de nucsoara, un varf de cutit de sare, Glazura:, 1 cutie branza fina Philadelphia, 100 g unt nesarat, 200 g zahar pudra, esenta vanilie, Decor:, 150 g nuci tocate marunt, coapte la cuptor, fasiute mici de morcovi, caramelizate in miere
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
1 vot
Mod de preparare
Pentru glazura, mixam branza fina cu untul moale, zaharul pudra si esenta de vanilie. İntindem glazura peste prajitura racita si presaram nuci tocate marunt si fasiute subtiri de morcovi, caramelizate in miere.