Mixam ouale.
Mixam ouale, zaharul brun, uleiul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, faina, apoi adaugam scortisoara, praful de nucsoara, praful de sare, morcovii, ghimbirul, stafidele, nucile. Compozitia rezultata o turnam intr-o tava pt copt, tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul incins, circa 20-25 minute, foc mediu. Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca.
Pentru glazura, mixam branza fina cu untul moale, zaharul pudra si esenta de vanilie. İntindem glazura peste prajitura racita si presaram nuci tocate marunt si fasiute subtiri de morcovi, caramelizate in miere.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii