Se amesteca toate ingredientele;
Se unge o tava (cea de aragaz). Se pun doua foi care se ung cu ulei apoi alte doua foi care la fel se ung pana la jumatatea nr. de foi dupa care se toarna compozitia de iaurt iar apoi se repeta operatiunea de punere a foilor.se pune in cuptorul preincalzit si se lasa cam 45 de minute. Se scoate din cuptor si se acopera cu un prosop umed. Este buna de servit cam dupa 6-8 ore.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii