Toate ingredientele se amesteca si se fierb maxim 5 min.Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu 450 gr faina.Aluatul se imparte in 4 foi si se coc pe dosul tavii
Crema:Se fierbe laptele,se pune grisul in ploaie,se aduga zaharul si untul.Se amesteca bine,iar la urma se aduga zeama de lamaie
In tava se aseaza foaie+crema,foaie +gem de caise.foaie+crema.
Se acopera tava cu celofan si se lasa la rece pana a doua zi,apoi se portioneaza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii