Morcovii ii curatam de coaja si ii razuim pe razatoarea mica. Ghimbirul confiat il taiem bucatele mici sau, daca este crud, atunci putem sa razuim cat sa obtinem doua lingurite pline.
Ouale le batem cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o spuma alba si tare. Adugam scortisoara, cafeaua sau cacao, ghimbirul si uleiul in fir subtire. Mixam bine in continuare. Adaugam morcovii razuiti pe razatoarea mica si omogenizam. Se pune făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă amestecul într-o tavă (eu am folosit tava de tarta cu diametru de 20cm) si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 de minute. Se lasa la racit in tava.
Se decoreaza dupa dorinte, eu am folosit zahar pudra si forme de ciocolata alba.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii