Albusurile se bat spuma cu o cana de zahar. Se adauga o cana de rahat colorat, taiat marunt si tavalit prin faina, o cana de faina si plicul de praf de copt stins. Apoi se pune compozitia in tava unsa si tapetata si se da la copt (blatul e gata cand se rumeneste ca si pandispanul).
Galbenusurile cu zaharul si plicurile de zahar vanilinat se pun la fiert pe baie de aburi, pana se ingroase. Separat se freaca pachetul de unt si apoi se combina cu crema fiarta si racita.
Se aseaza: 1 foaie de napolitane - crema - blat - crema - 1 foaie de napolitane. Deasupra se pune putina crema si nuca de cocos .
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii