Se unge tava cu margarina (si pe partile laterale). Se presara zahar in ea si se aseaza jumatati de nectarine cu mijlocul in jos. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile cu 9 linguri varfuite de zahar si cu zaharul vanilat. Cand albusul este bine de tot batut se amesteca cu cele 9 galbenusuri puse pe rand. Se pun apoi pe rand 9 linguri de ulei, apoi 9 linguri varfuite cu faina. Se toarna compozitia obtinuta peste nectarine si se introduce in cuptor, intai la foc iute, apoi la foc mijlociu ca sa nu se arda si sa se poata coace si la mijloc. Se rastoarna fierbinte intr-o tava si se taie bucati.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii