Mixam ouale intregi, in care presaram un varf de cutit de sare, cu zaharul pana se deschid la culoare si se topeste zaharul.
Turnam treptat uleiul si laptele mixand dupa fiecare.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaua, folosind o spatula. Adaugam esenta de rom si nuca taiata bucatele si amestecam din nou cu spatula.
Turnam compozitia in vasul de la Multicooker uns cu putin unt. Inchidem capacul si setam aparatul pe functia "bake", alegem temperatura la 150 de grade si timpul de coacere 45 de minute. Cand s-a terminat timpul de coacere, deschidem capacul dar mai lasam blatul in vas inca 10 minute fara sa oprim aparatul.
Scoatem prajitura pe un platou si bineinteles oprim si aparatul si il scoatem de priza.
Glazura:
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi. Intindem glazura peste prajitura si presaram deasupra nuci taiate.
Dam la frigider pana se intareste glazura, apoi feliem si servim.
Reteta pregatita de Timea, @timeaioo.blogspot.ro cu Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii