Blatul: Bati spuma albusurile cu zaharul si adaugi trepatat nuca macinata, faina si praful de copt. Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt si o dai la cuptor pt 25 minute. Dupa ce s-a copt scoti blatul si razi ciocolata alba imediat. Cat se raceste pregatesti crema.
Crema: freci galbenusurile cu 5 linguri de zahar pana devin ca o spuma. Caramelizezi apoi zaharul ramas, adaugi untul si apa si fierbi totul la foc mic ( pana cand se topeste de tot zaharul caramelizat, arata ca un ceai de zahar ars). Pui apoi si galbenusurile, amesteci repede, presari nuca taiata, omogenizezi si lasi pe foc pana cand crema se ingroasa. O iei de pe foc, o lasi putin sa se raceasca, apoi o intinzi repede peste blat si o dai la rece.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii