Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pana se formeaza creste,se adauga galbenusurile frecate cu ulei ca la maioneza,coaja de lamaie si faina adaugata cate putin amestecand cu o lingura
In tava cu hartie de copt se rastoarna aluatul,felii de piersici deasupra si se lasa la cuptor 30-40min.
Dupa ce s-a racit,se pudreaza cu zahar,se feliaza si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii