Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pana se formeaza creste,se adauga galbenusurile frecate cu ulei ca la maioneza,coaja de lamaie si faina adaugata cate putin amestecand cu o lingura
In tava cu hartie de copt se rastoarna aluatul,felii de piersici deasupra si se lasa la cuptor 30-40min.
Dupa ce s-a racit,se pudreaza cu zahar,se feliaza si se serveste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii