Facem o crema fina din unt moale frecat bine cu zahar, nucsoara si coaja rasa de portocale. Adaugam pe rand ouale mixand energic dupa fiecare, incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si cernuta,intercaland cu zeama de la cele doua portocal. Rasturnam aluatul in forma si lasam la cuptor la foc mic 50-60min; in acest timp pregatim siropul; punem intr-un vas pe foc zeama de portocale, zaharul si apa, amestecam sa se topeasca, iar cand incepe sa se ingroase oprim focul si dam deoparte. Blatul, dupa ce s-a copt, il rasturnam pe un platou, il intepam cu o furculita. Apoi, cat este cald, turnam cu o lingura siropul deasupra; ornam prajitura cu felii de portocala si dam la frigider pana in momentul servirii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii