Bati spuma tare albusurile cu zahar si zahar vanilat.
Bati spuma tare albusurile cu zahar si zahar vanilat; galbenusurile frecate cu ulei adaugat cate putin, iaurtul, se amesteca totul usor cu albusurile batute, apoi se adauga faina cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula.
Intr-un bol mic se pun 3 linguri aluat, se amesteca cu pudra de roscove si lingura cu lapte, restul aluatului se rastoarna in tava cu hartie de copt, cu o lingura se pun deasupra din loc in loc gramajoare cu aluat cu roscove, se trece cu scobitoarea deasupra sa se obtina un model, apoi deasupra se pun boabe de struguri.
Se lasa la cuptor la foc mic 40 min; dupa ce s-a racit, se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii