Se separa ouale. Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga pe rand cate un galbenus si se mixeaza pentru incorporare. Se pune si laptele si cativa stropi de esenta de vanilie. Se adauga si faina cernuta, amestecata cu praful de copt. Se mixeaza bine, dupa care se adauga albusurile batute spuma, cu un praf de sare. Se amesteca usor, cu o lingura de jos in sus si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pastreaza 1/3 din compozitie in care se pune cacaua; se toarna peste compozitia alba din tava si se amesteca cu o furculita, sa se marmoreze.
Deasupra se pun fructele scurse si date prin faina. Eu am pus si un pumn de zmeura (atat am gasit coapta, in gradina).
Se da la cuptor, la foc potrivit, cam 40 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
Se serveste pudrata cu zahar pudra.
Timp de preparare cca o ora, inclusiv timpul de copt
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii