Se fierb castanele in lapte pina sint moi, apoi se scot si se piseaza sau se trec prin sita. Laptele sa pastreaza.
Se bate zaharul cu untul si se adauga galbanusul, piureul de castane, migdalele si o ceasca de lapte fiert.
Se bat albusurile si se adauga cu mare grija.
Se unge o forma cu unt si pesmet si se pune coca in cuptor pentru o ora.
Se face din cacao, zahar pudra, apa si untura o glazura.
Prajitura e mai gustoasa daca se lasa 3 zile, pina se taie
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii