autor:

kok miori

» » Torturi

Prajitura de ciocolata

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
1pahar de faina, 1pahar de zahar, 1 praf de copt, 1/3 pahar cacao+1/3 pahar cacao ptr baut(ptr copii), 3/4 pahar ulei, 4 oua, 125 ml smantina ptr frisca, , ptr glazura, 100 gr ciocolata amaruie, 125 ml de frisca

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Ouale se freca cu zahar si ulei.Se amesteca faina cu cele 2 cacao dupa care se adauga la compozitia de oua dupa care se adauga smantina.
Intr-o tava rotunda de 24-26 cm unsa cu putin ulei se toarna compozitia.
Se coace la 180 de grade pina cind batul iese uscat-30 de minute.
Se topeste ciocolata in smantina si se toarna peste torta.
Usoara si minunata.E bine de servit cu inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Prajitura cu zmeura si crema de ciocolata cu menta

Prajitura cu zmeura si crema de ciocolata cu menta

Incepem cu pregatirea cremei: Intr-un vas cu fundul mai gros, punem frisca lichida si ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Aceasta prajitura se poate modifica adaugind la continut1/4 pahar de picaturi de ciocolata alba amestecate cu o lingura de faina ca sa nu cada la fund. Prajitura iese mai deosebita .

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    La aceasta prajitura in compozitie se poate adauga 1/4 pahar picaturi de ciocolata alba amestecate cu o lingura de faina ca picaturile sa nu cada la fund si avem o prajitura deosebita usoara si gustoasa.

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    simpla si buna prajitura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1pahar de faina
  • 1pahar de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/3 pahar cacao+1/3 pahar cacao ptr baut(ptr copii)
  • 3/4 pahar ulei
  • 4 oua
  • 125 ml smantina ptr frisca
  • ptr glazura
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 125 ml de frisca

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Aceasta prajitura se poate modifica adaugind la continut1/4 pahar de picaturi de ciocolata alba amestecate cu o lingura de faina ca sa nu cada la fund. Prajitura iese mai deosebita .

Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si visine