Prajitura de ciocolata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pahar de faina
  • 1pahar de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/3 pahar cacao+1/3 pahar cacao ptr baut(ptr copii)
  • 3/4 pahar ulei
  • 4 oua
  • 125 ml smantina ptr frisca
  • ptr glazura
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 125 ml de frisca

Mod de preparare

Ouale se freca cu zahar si ulei.Se amesteca faina cu cele 2 cacao dupa care se adauga la compozitia de oua dupa care se adauga smantina.

Intr-o tava rotunda de 24-26 cm unsa cu putin ulei se toarna compozitia.

Se coace la 180 de grade pina cind batul iese uscat-30 de minute.

Se topeste ciocolata in smantina si se toarna peste torta.

Usoara si minunata.E bine de servit cu inghetata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise