autor:

kok miori

» » Torturi

Prajitura de ciocolata

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
1pahar de faina, 1pahar de zahar, 1 praf de copt, 1/3 pahar cacao+1/3 pahar cacao ptr baut(ptr copii), 3/4 pahar ulei, 4 oua, 125 ml smantina ptr frisca, , ptr glazura, 100 gr ciocolata amaruie, 125 ml de frisca

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Ouale se freca cu zahar si ulei.Se amesteca faina cu cele 2 cacao dupa care se adauga la compozitia de oua dupa care se adauga smantina.
Intr-o tava rotunda de 24-26 cm unsa cu putin ulei se toarna compozitia.
Se coace la 180 de grade pina cind batul iese uscat-30 de minute.
Se topeste ciocolata in smantina si se toarna peste torta.
Usoara si minunata.E bine de servit cu inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura cu cocos si ciocolata

Prajitura cu cocos si ciocolata

Se unge o tava de 25/30 cm cu putin unt si se tapeteaza cu faia. Intr.un bol se freaca galbenusurile

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Albusurile se bat spuma tare, cu un praf de sare. Se adauga pe rand, zaharul si zaharul vanilat si

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Aceasta prajitura se poate modifica adaugind la continut1/4 pahar de picaturi de ciocolata alba amestecate cu o lingura de faina ca sa nu cada la fund. Prajitura iese mai deosebita .

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    La aceasta prajitura in compozitie se poate adauga 1/4 pahar picaturi de ciocolata alba amestecate cu o lingura de faina ca picaturile sa nu cada la fund si avem o prajitura deosebita usoara si gustoasa.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    simpla si buna prajitura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1pahar de faina
  • 1pahar de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/3 pahar cacao+1/3 pahar cacao ptr baut(ptr copii)
  • 3/4 pahar ulei
  • 4 oua
  • 125 ml smantina ptr frisca
  • ptr glazura
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 125 ml de frisca

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Aceasta prajitura se poate modifica adaugind la continut1/4 pahar de picaturi de ciocolata alba amestecate cu o lingura de faina ca sa nu cada la fund. Prajitura iese mai deosebita .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de biscuiti