autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Prajitura de post cu bulion

Autor: petrica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: petrica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2013

Ingrediente
1 cana de 250 ml de ulei, aceeasi cantitate de zahar (1 cana), 1 cana de 250 ml bulion,1 praf de copt, faina cit cuprinde, 1 virf de cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele de mai sus intr-un vas, se omogenizeaza si apoi se adauga faina putin cite putin, pana se obtine un aluat nu prea consistent. Se imparte aluatul in 2 parti egale. Se ia prima parte, se aseaza pe masa de lucru, se intinde cit e dimensiunea tipsiei, apoi se aseaza peste ea intr-un strat subtire un gem acrisor (de caise etc.) Se intinde si cea de-a doua parte din aluat si se aseaza peste gem. Apoi cu furculita se inteapa din loc in loc si se introduce la cuptor. Se coace cca 40 minute. Se scoate si se taie dupa dimensiunea dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele

Saratele

Se amesteca componentele la mixer pana se formeaza un aluat care nu este prea tare se lasa la odihna

3 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Foccacia cu rosii uscate

Foccacia cu rosii uscate

Intr-un castron se cerne faina, iar in mijloc se face o adancitura in care se pune laptele batut

7 voturi    1 comentariu
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana de 250 ml de ulei
  • aceeasi cantitate de zahar (1 cana)
  • 1 cana de 250 ml bulion,1 praf de copt
  • faina cit cuprinde
  • 1 virf de cutit de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine"floare" cu tarate si seminte