autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Prajitura de post cu bulion

Autor: petrica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: petrica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2013

Ingrediente
1 cana de 250 ml de ulei, aceeasi cantitate de zahar (1 cana), 1 cana de 250 ml bulion,1 praf de copt, faina cit cuprinde, 1 virf de cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele de mai sus intr-un vas, se omogenizeaza si apoi se adauga faina putin cite putin, pana se obtine un aluat nu prea consistent. Se imparte aluatul in 2 parti egale. Se ia prima parte, se aseaza pe masa de lucru, se intinde cit e dimensiunea tipsiei, apoi se aseaza peste ea intr-un strat subtire un gem acrisor (de caise etc.) Se intinde si cea de-a doua parte din aluat si se aseaza peste gem. Apoi cu furculita se inteapa din loc in loc si se introduce la cuptor. Se coace cca 40 minute. Se scoate si se taie dupa dimensiunea dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chifle cu susan

Chifle cu susan

1. Amesteca 100 ml apa calduta cu drojdia proaspata si lasa-o sa stea aprox. 10 minute.Amesteca apoi

5 voturi    9 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Minitarte cu prune

Minitarte cu prune

Tapetam formele mici de tarta cu aluat de foitaj,in interior punem cubulete de prune amestecate cu

0 voturi    1 comentariu
45 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana de 250 ml de ulei
  • aceeasi cantitate de zahar (1 cana)
  • 1 cana de 250 ml bulion,1 praf de copt
  • faina cit cuprinde
  • 1 virf de cutit de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele Mc Donald`s